بذر سبزی والریانلا ایتالیایی

تومان16900

سبزی والریانلا یا والریانا با نام علمی Valerianella locusta معروف به سالاد ذرت (سالاد کرن)  از خانواده  Caprifoliaceae می باشد که در فارسی با نام شیرینک یا سَمَنه از آن نام می برند که البته خیلی شناخته شده نمی باشد.

ناموجود




شناسه محصول: 1056 دسته:

بذر سبزی والریانلا (  Valeriana – Corn Salad)

بذر سبزی والریانلا (والریانا) -سبزی شیرینک یا سَمَنه – سالاد ذرت -سبزی هلندی

سالاد ایتالیایی شامل اندیو, شیکوره, کاهو, ارگولا, شاهی آبی, چرویل, اربا (نوعی بارهنگ خوراکی), جعفری کوهی (Pimpinella) می باشد و مناسب برای باغچه و گلدان است.نور کامل خورشید را ترجیح می دهد اما در سایه و نیمه آفتابی نیز رشد می کند.

این سبزی دارای برگ هایی به رنگ سبز تیره و بافتی لطیف و نرم و عطر و طعم خوبی می باشد، برگ ها نیمه کشیده و گاهاً بلند می شود، همانطور که از نام این سبزی پیداست (سالاد کرن) در تهیه سالاد مورد استفاده قرار می گیرد و جزو سبزی های محبوب در کشور های اروپایی می باشد.

سالاد ذرت در اصل برای اولین بار توسط Jean-Baptiste de La Quintinie، باغبان سلطنتی شاه لویی XIV، به جهان معرفی شد و قرن ها در انگلستان مورد مصرف قرار می گرفت.

یکی از ویژگی های خوب این سبزی مقاومت آن در برابر سرما می باشد به نحوی که در فصل سرما محصول با کیفیت تری تولید می کند، در آب و هوای گرم ممکن است زود به گل برود و گلهای سفید آن ظاهر شود.

بهترین فصل برای کاشت این سبزی در شهرهای گرمسیری و نیمه گرمسیری بهار و پاییز می باشد، در شهر های معتدل و سردسیر در تمامی فصول می توان کشت نمود و محصول با کیفیت برداشت نمود.

دمای ایده آل برای رشد سبزی والریانلا ۱۰ تا ۲۵ درجه می باشد و همانند اسفناج محصول فصل خنک می باشد.

سبزی والریانلا دارای نام های گوناگونی در جهان می باشد از جمله: corn salad،  common cornsalad،  lamb’s lettuce،  mâche،  fetticus،  feldsalat،  nut lettuce،  field salad،  rapunzel

این سبزی با توجه به خواصی که دارد و ارتفاع کوتاه آن (۱۵ تا ۲۰ سانتی متر) انتخاب مناسبی برای کاشت در فلاور باکس و گلدان های سایز کوچک و نگه داری در آپارتمان پشت پنجره آفتابگیر یا بالکن می باشد.

سالاد ذرت در بخش هایی از اروپا، شمال آفریقا و آسیای غربی وحشی کشت می شود، سبزی سالاد ذرت حاوی مواد مغذی زیادی است برای مثال سه برابر کاهو دارای ویتامین C بوده و حاوی بتا کاروتن، B6، آهن و پتاسیم می باشد.

کاشت سبزی های زودبازده و با رشد سریع در منزل می تواند شما را به سرعت به داشتن محصولی با ارزش برساند و از خرید سبزی های مصرفی خود بی نیاز کند.

برداشت این سبزی باید زود انجام شود تا محصولی با کیفیت و لطیف تر داشته باشیم، همچنین برای داشتن محصول با کیفیت تر بهتر است قبل از به گل رفتن برداشت شود.

برگ های این سبزی را بعد از این که به ارتفاع ۷ تا ۸ سانتی متر رسید از ارتفاع ۲ سانتی متری از زمین میتوان قطع نمایید یا کمی دیرتر و مصرف کنید و لازم نیست گیاه را از ریشه در بیاورید، سبزی ها بعد از گذشت دو تا سه هفته دیگر مجدد قابل برداشت می باشند.

بذر سبزی والریانلا (سالاد ذرت) بعد از ۴۰ روز از زمان کاشت قابل برداشت و مصرف می باشد، البته میتوان این سبزی را کمی دیرتر نیز برداشت نمود.

اگر مایل هستید طعم های جدید سبزیجات برتر دنیا رو امتحان کنید، این محصول پیشنهاد بسیار خوبی است.

یکی از ویژگی های خوب این سبزی ها تحمل سرما و یخ بندان گذرا است، البته باید همیشه برای رشد آنها دمای ایده آل را در نظر گرفت (۱۵ تا ۲۵ درجه)

نکات کاشت بذر سبزی والریانلا (سالاد ذرت)

کاشت بذر سبزی والریانلا (سالاد ذرت) ساده و همانند سبزی های معمولی بوده و به راحتی میتوان داخل گلدان و فلاور باکس در فصل بهار و پاییز یا تابستان در باغچه کشت نمود.

این سبزی ها نسبت به خاک خیلی حساس نبوده ولی خاک نیمه سبک و غنی به کیفیت محصول کمک می کند.

میتوانید برای تسریع در جوانه زنی بذرها را به مدت ۱ روز قبل از کاشت داخل آب خیس کنید.

گلدان را با خاک مناسب پر کنید و بعد از آبیاری آن، با مداد یا وسیله ی دیگر داخل خاک گودالهایی به عمق ۰٫۵ تا ۱ سانتی متر به فاصله ی ۵ تا ۱۰ سانتی متر ایجاد کنید و بذر ها را داخل آن قرار دهید و با خاک پر کنید، سپس به وسیله افشانه به آرامی آب را بر روی خاک اسپری کنید به نحوی که به بذر ها برسد.

این سبزی را معمولاً به صورت ردیفی کشت می کنند ( در تصویر مشخص است)، فاصله ی بین ردیف ها را ۲۰  تا ۳۰ سانتی متر و فاصله ی بین هر دو گیاه را ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر در نظر می گیرند.

بهترین خاک برای کاشت در گلدان و کاشت خانگی خاک های آماده همانند کمپوست یا پیت ماس می باشد، بعد از کاشت بذر ها خاک را به آرامی به نحوی که بذر ها جابجا نشود آبیاری کنید.

می توانید گلدان ها را در پشت پنجره و یا بالکن نیز نگه داری کنید البته در این شرایط باید توجه داشت که روزانه ۶ تا ۷ ساعت نور آفتاب بر آنها بتابد.

تا قبل از جوانه زنی اجازه ندهید خاک به هیچ وجه خشک شود، چون بذر ها در عمق کمی کاشته شده اند به سرعت رطوبت خود را از دست می دهند و ممکن است از بین بروند.

هنگام برداشت گیاه را از ریشه در نیاورید بلکه سربربرداری کنید،بعد از مدتی امکان برداشت مجدد فراهم می شود.

این سبزی برای رشد نیاز به نور کامل دارد، آبیاری نیز باید به گونه ای باشد که پای گیاه همیشه مرطوب باشد ولی غرق آبی نباشد، هنگامی که سطح خاک کمی خشک شد آبیاری انجام شود.

کاشت بذر سبزی والریانلا

بذر را به طور مستقیم در مکان اصلی (گلدان یا زمین) به عمق 3 تا 5 میلی‌متر در یک مکان دارای آفتاب کامل بکارید. زمان کاشت بهار و پاییز است. دمای مناسب برای جوانه زنی بذر سبزی والریانلا 10 تا 20 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. از خاک‌های غنی با زهکشی خوب برای کاشت استفاده کنید. خاک‌های لومی برای کاشت مناسب هستند. جوانه‌زنی بذر سبزی والریانلا 7 تا 12 روز طول می‌کشد. تا زمان جوانه‌زنی خاک را مرطوب نگه دارید. بعد از جوانه‌زنی هفته‌ای یک تا دو بار آبیاری کافی است. فاصله بین گیاهان را 10 تا 45 سانتی‌متر در نظر بگیرید. زمانی که اندازه گیاه به 8 سانتی‌متر می‌رسد قابل برداشت است. برگ‌ها را قبل از اینکه به گل بروند برداشت کنید. بزرگترین مشکل سبزی والریانلا آبیاری بیش از حد است و نباید خاک در حین آبیاری خیلی خیس شود.

تجربه خرید و کاشت خود را در نظرات همین محصول با ما در میان بگذارید

توضیحات تکمیلی

کشور تولید کننده

ایتالیا

نور

آفتاب کامل

دما

10 تا 20 درجه سانتی‌گراد

خاک

غنی دارای زهکشی خوب

آب

متوسط

مزیت

بسیار خوش طعم، دارای ارزش غذایی بالا

منطقه

گرمسیر، معتدل، سردسیر

راهنمای کاشت

ارسال در بسته پستی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بذر سبزی والریانلا ایتالیایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید…

...

محصول به لیست شما اضافه شد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بذر سبزی والریانلا ایتالیایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *