مدتها فکر ما درگیر این بود که بذر گل بنفشه مشکی اونم از نوع مطمئن و خوراکی اش رو به شما همراهان همیشگی مجموعه فردین کشت ارائه کنیم. تا اینکه موفق شدیم بذر گل بنفشه مشکی استاندارد درجه یک تولید شرکت لاروزای ایتالیا با بیش از 50 سال سابقه درخشان در عرصه تولید بذر گل و گیاه و صیفی جات را به شما تقدیم کنیم. بذر گل بنفشه مشکی با قوه نامیه بالای85 درصد دارای گل خوراکی و معطر و مهم تر از همه با خواص فوق العاده دارویی است.
گل بنفشه مشکی سرما دوست بوده و مقاومت بالایی نسبت به سرما دارد.که از لحاظ سرما هم میتونه خیالتون راحت باشه . ضمنا این بوته ها پاکوتاه و غرق در گل هستند و امکان کاشت گلدانی به راحتی میسر است.امکان کاشت در محیط سایه- آفتاب هم وجود دارد و آفتاب کامل کامل نمی خواهد. امیدواریم از پرورش بذر گل بنفشه مشکی در منزل و باغچه خود لذت ببرید و یادتون باشه که بیش از ده رقم از این نوع گل در رنگ های مختلف موجود داریم.
یکی از محصولات جالب با کاربردهای متنوع گل های خوراکی هستند که در ادامه به معرفی و کاشت بذر گل بنفشه مشکی یا همون پرکلاغی رنگ می پردازیم.گیاه زیبا و معطر بنفشه که دارای انواع زینتی و دارویی بوده، از زمانهای گذشته از آن در درمان بیماری ها استفاده میشده است و از جایگاه ویژه ای در طب سنتی برخوردار است. در قدیم از شربت بنفشه برای رفع تورم چشمها، رفع بی خوابی، درمان یرقان، تب و لرز، برطرف کردن چرک و تورم لوزهها و صرع استفاده میکرده اند. امروزه در صنایع دارویی از اشکال مختلفی ازین گیاه مانند شربت، اسانس، و روغن استفاده می شود.
معرفی گل بنفشه خوراکی
گل بنفشه از جمله گیاهان چندساله است، که معمولا به صورت یکساله یا دوساله کشت می شود. بذر گل بنفشه مشکی از خانواده بنفشگان محسوب می شود. برگ های گل بنفشه شبیه قلب است. گل های این گیاه رنگین کمانی از رنگ ها را به هنگام شکفتن نمایش می دهد. از جمله گلهای معطر محسوب می شود. توجه داشته باشید که این گل خواص داروئی و درمانی دارد و در طب سنتی از این گل برای درمان دردهای مختلف استفاده می شده است. این گل دارای گونه های مختلفی است که در اینجا بذر گل بنفشه مشکی را به شما عزیزان ارائه کرده ایم
بنفشه معطر از زمان های دور مورد استفاده دارویی داشته است. در قرون اولیه میلادی، در مکاتب بقراط و دیوسکورید و در قرون وسطی توسط اعراب در درمان بسیاری از بیماری ها، از جمله رفع ورم چشم، درد گلو، دفع صفرا، رفع حالت تشنگی و به عنوان ملین و قی آور به کار می رفته است.
بر اساس افسانه های قدیمی، نام بنفشه معطر(viola) از نام دختری باکره به نام lo گرفته شده است.زئوس به این دختر عاشق شد و به خاطر محافظت از زن حسودش او را به شکل یک گوساله ماده در آورد که در کشتزاری از بنفشه چرا می کرد. به این دلیل بنفشه قرن ها به عنوان نماد عشق معروف شد و در نمایشنامه ها از آن نام برده می شد. در نمایشنامه شکسپیر، پاک از بنفشه در تهیه معجون عشق استفاده می کند.
راهنمای کاشت بذر گل بنفشه مشکی
کاشت گل بنفشه به سه روش کاشت بذر، تقسیم ریشه یا بوته و قلمه زنی انجام می شود. البته باید در نظر داشت که متداول ترین و ساده ترین روش کاشت گل بنفشه از طریق بذر می باشد، بدین صورت که شما بذر گل بنفشه مشکی را در اوایل بهار و پس از گذشتن از سرما بذر را مستقیم در زمین مورد نظر می کارید. همچنین می توانید از روش نشاء استفاده کنید به این صورت که در اواسط بهمن ماه بذر را در خزانه یا گلخانه بکارید و پس از رشد در اواسط بهار آن را به زمین اصلی منتقل کنید.البته اقلیم های مختلف آب و هوایی ایران زمان کاشت فرق می کند. که می توانید در خصوص کاشت بذر گل بنفشه پر کلاغی در اقلیم آب و هوایی مد نظرتان با کارشناسان ما مشورت فرمایید.
از زمان کاشت بذر گل بنفشه مشکی تا گلدهی حدود بین ۱۰ تا ۱۲ هفته زمان لازم است معمولا برای گلدهی در بهار بذر این گل را در پاییز و برای گلدهی در زمستان بذر را در اواخر تابستان می کارند . برای کاشت بذر پس از آماده سازی بستر کشت در خاک مناسب با زهکشی خوب (خاک مناسب برای کاشت انواع بذر مخلوطی از خاک برگ الک شده و شن و یا مخلوطی از پیت ماس ، کوکوپیت و ماسه است ) بذر ها را در عمق ۰.۵ سانتیمتر از سطح خاک می کاریم ( در صورت کاشت در سینی نشا در هر خانه دو تا سه بذر کاشته می شود ) دمای محیط باید بین ۱۸ تا ۲۵ سانتیگراد باشد در این مدت تا شروع جوانه زنی بذر ها را با اسپری کردن سطح خاک آبیاری میکنیم معمولا پس از گذشت ۱۰ تا ۱۴ روز بذرها شروع به جوانه زنی می کنند .
در این زمان گلدان های تازه جوانه زده را به محیطی با نوری کافی منتقل کنید و دمای محیط را به ۱۳ تا ۱۵ درجه سانتیگراد کاشه می دهیم. و گیاهان جوان را بوسیله کود رشد مخصوص گیاهان زینتی (رقیق شده ) تغذیه می کنیم . بعد از ۴ تا ۶ برگی شدن گیاهان جوان آنها را در روز اول برای ۴ ساعت و در روز های بعد نیز به ساعت نگهداری گل در محیط باز اضافه می کنیم در این مدت باید مراقب بود که خاک گلدان ها مرطوب باقی بماند پس از گذشت ۱۴ روز و مقاوم شدن گیاه ، بنفشه های آماده انتقال به محیط باز هستند.
فاصله کاشت
نشای گل بنفشه را به فاصله ۱۷ تا ۳۰ سانتی متری از یکدیگر می کارند.
عمق کاشت بذر
پس از کاشت بذر لایه نازکی خاک روی آن می ریزند تا رشد کند.استاندارد دنیا حداکثر سه برابر قطر بذر است اما باید مواظب بود که هم بذرها جابجا نشوند هم دچار خفگی نشوند.
خاک مناسب
گل بنفشه به خاک غنی با زهکشی مناسب برای رشد نیاز دارد.
دوره بلوغ و گلدهی
گلدهی این گیاه تحت تاثیرات دمایی قرار دارد ولی معمولا گلدهی این گیاه از اوخر اسفند یا اوایل بهار شروع می شود. برخی از گونه های گل بنفشه که به چهار فصل معروف هستند در تموم طول سال گل می دهند. اوج گلدهی گل بنفشه فصل بهار و پاییز می باشد.
دمای مناسب رشد
این گیاه هوای خنک را دوست دارد .
مقدار آبدهی
به آبیاری کمی نیاز دارد هفته ای یکبار آبیاری کافی است. به آبیاری کافی و منظم نیاز دارد.
نور
از لحاظ نوردهی گل بنفشه آفتاب کامل و نیمه سایه را می پسندد. در برابر نور کم و سرما مقاوم است.
از تجربه خرید و کاشت خود در نظرات همین محصول با ما در میان بگذارید
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.