این خیار شیرین و بسیار خوش طعم است و موادی که در سایر خیارها باعث تلخی خیار میشود را ندارد و دارای شکلی جالب و بسیار جذاب میباشد.
کاشت بذر خیار لیمویی
این خیار برای رشد به خاک گرم و حاصلخیز با زهکشی خوب نیاز دارد، pH مناسب خاک برای رشد خیار لیمویی 6.8 تا 7.2 میباشد. خیار لیمویی برای تولید محصول فراوان به آب کافی نیاز دارد و به سرما حساس است، گیاهان به یک تا دو اینچ آب در هفته نیاز دارند و خاک باید مرطوب نگه داشته شود. عمق کاشت بذر خیار لیمویی 1 سانتی متر است، دمای مناسب برای جوانه زنی بذر خیار لیمویی 21 درجه سانتی گراد در روز و 16 درجه سانتی گراد در شب میباشد. بعد از کاشت بذر، خاک را مرطوب کنید. فاصله کاشت بین نهال های خیار لیمویی، 45 تا 70 سانتی متر میباشد.
بذر خیار گرد لیمویی
این خیار شکل کروی داشته و مزه آن با خیار های معمولی متفاوت است و مقداری عطر لیمو دارد.
راهنمای کاشت بذر خیار لیمویی
ابتدا بذرها را به مدت ۲۴ ساعت درون آب ولرم خیس کنید. سپس اگر خزه در دسترس شما هست بذرها را لای خزه مرطوب بزارید یا اگر خزه ندارید میتونید لای دستمال کاغذی خیس یا پارچه خیس بگذارید و در مکانی با دمای بین ۲۰ تا ۲۸ درجه بزارید تا جوانه بزنند.
وقتی تخم ها جوانه زندند بلافاصله آنها را در زمین اصلی در عمق یک سانتی با فاصله مناسب به صورت خوابیده بکارید و خوب آبیاری کنید و نگذارید سطح خاک خشک شود تا گیاه شما به اندازه ۱۵ سانت برسد.
در موقع آبیاری هم توجه کنید که خیلی آب را با فشار نریزید و آبیاری خیلی آرام صورت بگیرد.
زمینی که این بذر را داخل آن میکارید را حتما چند روز قبل شخم بزنید تا خاک خوب هوادهی بشود سپس مقداری ماسه و کود دامی کاملا پوسیده و خشک با خاک مخلوط کنید.
محل کاشت بذر خیار باید آفتاب گیر باشد (حداقل آفتاب مورد نیاز برای خیار ۶ تا ۷ ساعت در روز می باشد).
اگر در گلدان کاشته اید میتوانید در پشت پنجره ی آفتاب گیر نیز نگه داری کنید ولی باید حداقل نور مورد نیاز فراهم باشد.
در صورتی که گیاه شما در ظاهر ضعیف می باشد میتوانید از کودهای مکمل استفاده کنید ( یا کود دامی پوسیده)
تجربه خرید و کاشت خود را در نظرات همین محصول با ما در میان بگذارید
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.