لوبیای اسنپ ، اسنک ، و نام فرانسوی haricot vert شناخته شده است. آنها همچنین به عنوان لوبیا Baguio در انگلیسی فیلیپین شناخته می شوند ، تا آنها را از لوبیای حیاط جدا کند.
سایر افراد محلی در مناطق کشاورزی سبزیجات فیلیپین این موارد را “habitchuelas” می نامند. این گیاه معمولاً در ارتفاعات شمالی بنگوت ، استان کوهستان و نواوا ویسکایا و سایر مناطق مرتفع در کشور مانند بوکیدون ، کوئین و لاگونا پرورش می یابد. آنها از بسیاری از انواع دیگر لوبیا متمایز می شوند ، زیرا لوبیا سبز با غلافهای محصور خود برداشت و مصرف می شود ، قبل از اینکه بذرهای لوبیای داخل آن به طور کامل بالغ شوند. یک عمل مشابه ، برداشت و مصرف غلاف نخود نخود فرنگی است.
بذر لوبیا سبز گلخانهای با باردهی بسیار بالا.بدون نیاز به کارگر ماهانه و ماهر .بدون نیاز به کود حیوانی و جایگزین مناسب برای کشت خیار.مقاوم به بیماریهای نماتد،پوسیدگی ساقه،فوزاریوم،سرخک وسفیدک با کمترین نیاز به سم و کود و قیمت بسیار عالی در بازار داخلی.
زمین مورد کشت بذر لوبیا سبز درختی
چون ریشه لوبیا سبز بسیار سطحی است ، بنابراین خاکهایی را که هوا خوب بتواند در آن جریان یابد را ترجیح می دهد . از آب دادن زیاد باید پرهیز کرد بخصوص در خاک های سنگین . لوبیا سبز به شوری خاک حساس است و شوری خاک زیر ms/c 5/1 را ترجیح می دهد . نیاز زیادی به پوشش خاک ندارد از کود مایع در طول دوره رویش استفاده شود . استفاده از ازت زیاد باعث اختلال در امر میوه دهی می شود . PH مناسب کشت لوبیا سبز بین 5/6 -5/7 است .
راهنمای کاشت بذر لوبیا سبز درختی
بطور کلی کشاورزان کشت مستقیم را ترجیح می دهند و در کشت مستقیم تعداد 2 بذر در هر گودال کفایت می کند . فاصله کشت روی خط 50-40 سانتی متر ، فاصله میان خطوط 125 سانتی متر و تعداد 4 گیاه در متر مربع ، تراکم ایده آلی برای محصول دهی است . برای تهیه نشاء باید از سینی کشت یا جعبه کشت استفاده شود و از خاک پیت یا خاک اره بهتر است استفاده شود .یک هفته پس از کشت نشاء ها آماده جابجائی هستند . فایده کشت نشاء یکنواختی کشت است و معایب آن هزینه های بیشتر نسبت به طریقه کشت جابجائی است . حداقل درجه حرارت برای جوانه زدن ، 20-22 درجه سانتی گراد و چنانچه کشت زیر درجه حرارت 15 درجه سانتیگراد خاک صورت گیرد ، جوانه زنی کاهش می یابد . در زمان گرم ، قبل از کشت برای پائین آوردن درجه حرارت خاک به منظور کاهش خطر بیماری های قارچی زمین مورد نظر کشت را حتما” آبیاری کنید .
آبیاری
لوبیا سبز ، به آب زیاد احتیاج ندارد و فقط به آب محدودی تا زمان گلدهی نیازمند است . از این مرحله به بعد ، نیاز به آبیاری کافی و رطوبت زیاد برای جلوگیری از ریزش گل دارد .
برداشت و نگهداری
بر چسب فصل 3-2 مرتبه در هفته انجام پذیرد برداشت منظم سبب بهتر شدن کیفیت و یکنواختی شکل غلاف در لوبیا سبز می شود .
بیماریها
لوبیا سبز حساسیت زیادی به حشراتی نظیر تریپس – عنکبوت ، مینوز برگ و شته ها دارد که باید به موقع کنترل شود مخصوصا” کنترل بیولوژیکی و در زیر پوشش تونلهای بلند و گلخانه مبارزه شیمیائی برای آفات فوق الزامی است .
بیماریهای قارچی از قبیل بوتریپس – اسکروتینا مخصوصا” در زمانی که گیاه متراکم باشد دیده می شود و در هوای گرم و مرطوب کنترل شیمیائی الزامی است .
استفاده از سیم
گیاه بر روی سیم به وسیله طنابی که وصل می شود ، پیچ می خورد . وقتی گیاه لوبیا سبز به بالای سیم رسید در این مرحله سقف را تشکیل دهید.
هرس برگ
تا مرحله نخستین گلدهی ، نیازی به چیدن برگها نیست . از این مرحله به بعد ، تعداد 1-2 برگ از گیاه به طور مرتب در هفته از گیاه چیده می شود . هرس برگ به منظورعبور بهتر هوا از میان برگ ها و کیفیت بهتر میوه و برداشت آسان تر صورت می گیرد .
لطفا از تجربه خرید و کاشت خود در بخش نظرات این محصول با ما در میان بگذارید
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.