رنگهای فوق العاده ای که در ذرت رنگین کمان یا رنگی | Corn rainbow seed وجود دارد که برای دکوراسیون کامل مورد استفاده قرار میگیرند. خوشههای بزرگ با اندازهی 20 الی 25 سانتیمتر که میتوان دانههای طلایی، نارنجی، سبز، آبی و رنگهای بینابین این موارد را در میانشان مشاهده نمود. از آنها برای مصارف تزئینی استفاده شده یا آنها را در غذاهای ذرتدار آسیاب میکنند. این گیاه 240 الی 300 سانتیمتر طول دارد.این گیاه اولین بار توسط آمریکائیها کشف و تولید شد ذرت ها طی تکامل پیوند چوب قلمه زده شد تا نهایت به این شکل زیبا که می بینید در امده و طی یک فرایند کاملا طبیعی بوده که هیچ ضرر یا فرار یخته نیست! این نوع ذرت طعمی شیرین تر نسبت به ذرت معمولی داشته تعداد رنگهای آن گاها به 15 رنگ مختلف می رسد و دارای ویتامین های گروه b و فیبر های مختلف غذایی می باشد که در یک میوه بلال رنگی محصولی شگفت انگیز را رقم میزند.
آموزش نحوهی پرورش ذرت رنگین کمان
قبل ار کاشت بهتر است بذرها به مدت 24 ساعت درون آب کمی ولرم قرار دهید.
ذرت تزئینی و مزرعهای که میتواند در دمای اندکی پایینتر از ذرت شیرین کاشته شود و بهترین عملکردش را در زمانی خواهد داشت که دمای خاک حداقل 16 درجهی سانتیگراد باشد.
آن را زود بکارید تا دانههای آن به خوبی برسند و خشک شوند. آن را در عمق 2 سانتیمتری بکارید و فاصلهی 15-18 سانتیمتری را میان بذرها در نظر بگیرید. میان ردیفهای بذر فاصلهی 75 الی 90 سانتیمتر لحاظ نمایید. اگر عملیات پیش آمادهسازی را انجام دادهاید، این فاصله را بیشتر در نظر بگیرید. آن را در قالب بلوکهایی که حداقل 4 ردیف دارند بکارید تا گردهافشانی صحیح انجام بگیرد و یک مزرعهی متراکم از خوشههای ذرت داشته باشید. کاشت متوالی میتواند از ابتدای تابستان انجام گیرد؛ اکثر پرورشدهندگان، چند واریته با زمان رسیدن مختلف میکارند تا فصل رشد طولانیتری داشته باشند.
بیماریها و آفات ذرت رنگی
ساقهخوار ذرت و کرم خوشه میتوانند با استفاده از باسیلوس ترینگینسیس کنترل شوند. بهترین رویکرد برای کنترل ساقهخوار، شخم زدن کامل یا ریختن ساقههای ذرت پس از برداشت است. مشکل کرم ابریشم در ریشهها به واسطهی مادهی ارگانیک بیش از حد رخ میدهد. اگر شرایط رطوبتی مناسب فراهم شود، این مشکلات وجود نخواهند داشت.
همچنین میتوانید فنسی با ارتفاع 10 سانتیمتر دور ذرتتان بکشید تا کنترل کافی و جلوگیری لازم برای تهاجم راکنها به وجود بیاید.
برداشت بلال رنگین کمان
معمولاً ذرت خشک برای چندین سرمازدگی در محیط بیرون باقی میماند، اما خوشهها میتوانند پس از خشک شدن پوستهی ذرت برداشت شوند. خوشههای بدون سبوس زیر پوشش قرار میگیرند تا کاملاً خشک شوند. پاپکرن باید زمانی برداشت شود که دانهها کاملاً رسیده باشند (سفت و درخشان)، وگرنه درست فراوری نمیشود. پس از برداشت خوشهها را در مکانی خشک و دارای تهویه قرار دهید تا چند هفته تحت نظر قرار بگیرد.
میزان رطوبت ایدئال برای پاپکرن بین 13 الی 14.5 درصد است. میتوانید به صورت متناوب فراوری پاپکرن را آزمایش کنید تا از میزان خشک شدن آنها اطمینان حاصل نمایید.
بگذارید خوشهها روی ساقه خشک شوند. آنها زمانی آمادهی برداشت میشوند که دانهها سفت شده و دیگر نتوانید با ناخن روی آنها علامت بگذارید. قبل از اینکه اولین سرمای پاییزی فرا برسد، هر خوشه را بپیچانید تا از جایش دربیاید. پوستهی ذرت را درآورده و سپس خوشهها را در یک مکان خنک، تاریک و خشک به مدت 4-6 هفته قرار دهید. این امر برای جلوگیری از قارچ مهم است. برای جدا کردن دانهها از روی خوشه، دستتان را روی خوشهها بچرخانید تا شل شده و جدا شوند (استفاده از دستکش توصیه میشود).
زمان رسیدن
زمان رسیدن ذرت در مزرعهی ما ثبت شده که در طول جغرافیایی 44.5 درجهی شمالی ثبت شده است. در صورتی که تمامی شرایط محیطی برابر باشند، ذرت معمولاً در مناطق جنوبی زودتر میرسد.
لطفا تجربه خرید و کاشت خود را در نظرات همین محصول با ما در میان بگذارید
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.